Deprecated: Elementor\Scheme_Typography har været forældet siden version 2.8.0! Brug Elementor\Core\Schemes\Typography i stedet. in /home/holmebyg/public_html/wp-includes/functions.php on line 5051
Tømrermester i Køge - Ring til os i dag på telefonnummer 4010 9936

Om Holmebyg ApS

Faglig stolthed og erfaring

Din lokale tømrermester i Køge og omegn.

Holmebyg ApS startede i 1999 og ejes af Casper Toftegaard Holme. I tømrervirksomheden er der ansat tre svende, som tager både de store og små sager; det er lige fra million sager til mindre renoveringer og ombygninger hos private og i erhvervsmæssige sammenhænge.

Gennem mange års erfaring er du sikret den bedste kvalitet inden for alskens tømrerarbejde hos Holmebyg ApS. Vi vægter tilmed, at der skal passes på faggrænser. Derfor har vi et stort netværk af samarbejdspartnere, som b.la. består af én tækkemand, elektrikere, vvs’er, murere, malere og entreprenører. 

Fagligheden er altid på plads, så det er trygt og sikkert for den enkelte kunde at få lavet en fagentreprise via Holmebyg ApS. Vi står klar til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig i mål med. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder hos os, er du velkommen til at henvende dig!

Vi er medlem af

Få et uforpligtende tilbud

Vi kan tilbyde en bred vifte af kompetencer i branchens felt. Vi har stor ekspertise i projekter med renoveringer, tilbygninger, reparationer, nybyggeri, tagarbejde, pavilloner og diverse andre byggeprojekter. Vi er fleksible og står klar til at skræddersy et byggeprojekt ud fra ønsker og behov. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig og få et godt tilbud på opgaven.  Ring til os i dag:

(+45) 40 10 99 36 eller mail en besked til holmebyg@mail.dk

Renoveringer

Holmebyg ApS kan stå for din næste renovering eller reparation. Stort som småt imødekommes.

Tømreropgaver

Holmebyg ApS kan tilbyde tilbygning, ombygning, nybyggeri og meget mere.

Tagarbejde

Holmebyg ApS kan tilbyde en bred vifte af ydelser inden for tagarbejde, som nybyggeri såvel som renovering.

Find os på Facebook

Du er mere end velkommen til at gå ind og besøge vores Facebookside. Her opdaterer vi løbende billeder og andet fra færdige og igangværende tømreropgaver. 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/holmebyg/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/holmebyg/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110