Deprecated: Elementor\Scheme_Typography har været forældet siden version 2.8.0! Brug Elementor\Core\Schemes\Typography i stedet. in /home/holmebyg/public_html/wp-includes/functions.php on line 5051
Renoveringer - Holmebyg ApS

Renoveringer

Vi renoverer for dig!

Hvert år udførerHolmebyg ApS mange renoveringer i privat og erhverv. Du kan trygt overlade arbejdet til os, da vi har mange års erfaring med styring og færdiggørelse af alle former for renoveringer. Det gælder store som små renoveringsprojekter.
Tømrermester Køge

Renovering undervejs

Bygningsrenovering

Vi lytter til dine behov og ønsker, så du trygt kan overlade din renovering til os. Vi rådgiver dig ud fra vores erfaring og fremstiller forslag til materialer og løsninger.

  • Totalmodernisering
  • Totalrenovering
  • Ombygninger
Har du købt et gammelt hus, som skal totalrenoveres, eller mangler du en sammenhæng mellem køkken og stue? Vi udfører store som små renoveringer, og tager udgagspunkt i din situation og ønsker til det færdige resultat.

Reparationsarbejde

Kompetent og erfarent reparationsarbejde gennem 20 år

  • Reparationsarbejde
  • Restauration af møbler
  • Montering af døre og vinduer
  • Diverse murerarbejde i forbindelse med renovering

Vi har erfaring inden for reparationsarbejde i forbindelse med renovering. Vi hjælper gerne med reparationsarbejdet på din bolig, og har en bred vifte af kompetente samarbejdspartnere, som sikrer, at du får den bedste arbejdskraft.

Renovering undervejs

Tilbygning undervejs

Tilbygninger

Vi har mange års erfaring med tilbygninger. I de 20 år Holmebyg ApS har eksisteret, har vi bygget mange tilbygninger i alle afskygninger for privat og erhverv.

  • Udarbejdelse af tegninger i forbindelse med planlægning
  • Etablering af carporte, udestuer, etager osv.
  • Vi er med gennem hele processen; fra idé til færdigt resultat

Huse og lejligheder ændrer sig ikke i størrelsen, men alligevel kan der opstå et behov for en ekstra kvadratmeter gennem årenes løb. Det kan være alt lige fra drømmen om en udestue, et ekstra børneværelse, et nyt kontor eller en carport? Dine muligheder er mange, og det handler om dine behov og ønsker.

Find os på Facebook

Du er mere end velkommen til at gå ind og besøge vores Facebookside. Her på siden opdaterer vi løbende billeder fra vores daglige arbejde. Du finder b.la. billeder fra færdige projekter, men kommer også til at se igangværende tømreropgaver.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/holmebyg/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/holmebyg/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110